preau

Van 14 - 21 oktober geef ik een week in de Bourgogne, getiteld: Spelen en leven vanuit je hart. Preau is een prachtige plek om te werken en ook om heerlijk te ontspannen.

Tijdens deze dagen nemen we het hart als uitgangspunt. Het is deze keer geen clownerie, maar je wordt wel uitgenodigdheid om vanuit je speelsheid elkaar liefdevol te ontmoeten. Ik gebruik levendige spelvormen; we dansen, zingen, doen lichaamswerk, meditaties, luisteren naar mooie teksten etc. etc. We onderzoeken waar belemmeringen kunnen zitten om kwetsbaar te kunnen en mogen zijn en in vrijheid andere mensen te ontmoeten. Je oefent om je over te geven aan het niet-weten. Vanuit vertrouwen en soms ook met een beetje moed. En bij dit alles nemen we ons hart als uitgangspunt.

Liefdevolheid, vertrouwen en plezier zijn de pijlers van mijn lessen. Ik probeer hierbij zo goed mogelijk dienstbaar te zijn aan het groepsproces; jouw beleving staat centraal.

De kosten zijn € 300,- (exclusief verblijf). Voor meer info kun je kijken op www.preau.nl  Je kunt ook een folder aanvragen.