Spelen en leven vanuit je hart in Preau

preau

Van 15 - 22 juni 2024 geef ik een week in de Bourgogne, getiteld: Spelen en leven vanuit je hart. Preau is een prachtige plek om te werken en ook om heerlijk te ontspannen.

Tijdens deze dagen nemen we het hart als uitgangspunt. Je wordt uitgenodigd om vanuit je speelsheid elkaar liefdevol te ontmoeten. Ik gebruik levendige spelvormen; we dansen, zingen, doen veel spelvormen, af en toe wat clownerie, we mediteren, luisteren naar mooie teksten en naar elkaar. Wat leeft er in jouw binnenwereld? Wat houdt je bezig? We kijken waar we belemmeringen ervaren, om helemaal kwetsbaar te durven zijn, en vanuit vrijheid andere mensen te ontmoeten. Je oefent om je over te geven aan het niet-weten. Vanuit vertrouwen en soms ook met een beetje moed. En bij dit alles nemen we ons hart als uitgangspunt.

Liefdevolheid, vertrouwen en plezier zijn de pijlers van mijn lessen. Ik probeer hierbij zo goed mogelijk dienstbaar te zijn aan het groepsproces; jouw beleving staat centraal.

De kosten zijn € 300,- (exclusief verblijf). Voor meer info kun je kijken op www.preau.nl . Je kunt ook een folder aanvragen.