In 2017 is mijn tweede gedichtenbundel verschenen: In de salto van de ontmoeting. Ik ben blij dat ik eindelijk naar buiten kan brengen waar ik zolang aan gewerkt heb. De gedichten handelen over dat wat mij intrigeert in dit leven, waarbij De Liefde mij het meeste intrigeert en inspireert. Ook zijn er enkele gedichten opgenomen die handelen over de clown, ook één van de grote krachtbronnen in mijn leven.

Lees meer: In de salto van de ontmoeting

onnozelaar

In Het geluk van de onnozelaar zijn gedichten verzameld die vooral geïnspireerd zijn door jeugdherinneringen, filosofische overpeinzingen en mijn zoektocht naar liefde, geluk en verbinding. Ook staan er enkele gedichten in over de clown… De bundel  is in 2011 verschenen in eigen beheer, kost €10,- (excl. € 3,50 verzendkosten) en is te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lees meer: Het geluk van de onnozelaar

Ein wanderndes Herz is mijn eerste gedichtenbundel in het Duits. Er staan 50 gedichten in, waarvan ongeveer de helft uit mijn eerste gedichtenboek ‘Het geluk van de onnozelaar’ en de andere helft van de in 2016 te verschijnen bundel ‘In de salto van de ontmoeting’. In de gedichten probeer ik op openhartige en poëtische wijze woorden te geven aan thema’s als de liefde, zingeving in het leven, mijn jeugd en mijn hartstochten.

Lees meer: Ein wanderndes Herz