• The Clown, from Heart to Heart: ik zou jullie steun willen vragen om dit boek van mij meer in de wereld te zetten door het onder de aandacht te brengen bij mensen of organisaties in het buitenland waarvan jij weet dat zij met clownerie bezig zijn. Uiteraard kunnen Facebook, LinkedIn e.d. hier ook een rol in spelen. Iedereen kan erover lezen op mijn website www.clownerie.nl , waar je ook een Duitse en Engelse link kunt vinden ( zie de vlagjes ).  Het boek kost € 20,-, exclusief verzendkosten. Bij voorbaat dank!
  •                                                                                                                                                                  
  • Gedichtenbundels – naast mijn clownsboeken heb ik ook drie gedichtenbundels uitgebracht (in eigen beheer) : Het Geluk van de Onnozelaar en In de Salto van de ontmoeting. Verder is er ook nog een Duitstalige bundel, getiteld: Ein wanderndes Herz. Kijk voor meer informatie bij de link clownsboeken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
  • Ondersteuning en regie: ik ben in te huren om samen met je te werken aan een (clowns)act, om individuele coaching aan je te geven of om te regisseren, zowel individueel als voor groepen. Prijs is in overleg.                                                                                                                                                      

 Interessante links:  

+ Zoek je naar een hele goede verhalenvertelster, kijk op de site van www.rodemaan.nl van HannaFloor de Roos. Zij heeft diverse voorstellingen voor kinderen (bijvoorbeeld op scholen), maar ook voor volwassenen. Met veel fantasie en muziek.

+ Zoek je een goede grafisch ontwerper, neem dan eens contact op met Bart Roelofs. Bart heeft mijn drie clownsboeken én mijn gedichtenbundels vormgegeven. Hij doet dat op een  professionele manier met aandacht voor hoe jij het als klant wilt hebben. Zijn site heet www.bartswerk.nl

+ Philip Raaijmakers van 'Ray Phils webdesign en fotografie' is een bijzonder kundige website-designer, die ook mijn huidige site heeft ‘gebouwd’. Verder maakt hij prachtige fotoreportages. Philip is iemand met een goed luisterend oor en met wie het fijn samenwerken is. Neem eens een kijkje op zijn site www.rayphils.com

 

Ton Kurstjens
www.clownerie.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
024-3542105