19 - 20 februari in De Maanhoeve te Exloërveen (Drente)

Tijdens deze dagen nodig ik je van harte uit je te laten te inspireren door bijzondere verhalen uit de wereldliteratuur. Verhalen en (korte) teksten die uitnodigen om te reflecteren. Misschien dat ze een bijzondere boodschap voor jou in zich dragen. Wellicht roepen ze herinneringen op en brengen ze iets in beweging. Welke woorden, zinnen of gedachten inspireren jou? Wat is het dat jou raakt, misschien wel tot in het diepst van je ziel?

We praten hierover met elkaar en luisteren naar elkaar. Verhalen maken je wereld groter; ze verruimen onze denkwereld waardoor we onszelf én de mensen om ons heen beter leren begrijpen.

Iedereen is uitgenodigd om ook zelf een verhaal, tekst of gedicht voor te lezen en hierover te vertellen. Je kunt ook muziek meenemen die je vindt passen bij je verhaal. 

Tijdens deze dagen zullen we het proces ondersteunen door tussendoor te mediteren, stil te zijn, te zingen, te dansen en leuke spelvormen te doen.  Kortom: we zijn samen vanuit de wetenschap dat we uiteindelijk allemaal ten diepste met elkaar verbonden zijn. 

Kosten: € 135,- + € 85,- voor overnachting en maaltijden