Ein wanderndes Herz is mijn eerste gedichtenbundel in het Duits. Er staan 50 gedichten in, waarvan ongeveer de helft uit mijn eerste gedichtenboek ‘Het geluk van de onnozelaar’ en de andere helft van de in 2016 te verschijnen bundel ‘In de salto van de ontmoeting’. In de gedichten probeer ik op openhartige en poëtische wijze woorden te geven aan thema’s als de liefde, zingeving in het leven, mijn jeugd en mijn hartstochten.

Er staan ook drie clownsgedichten in. Ik heb het boek in eigen beheer uitgegeven en dat betekent dat je het niet in de boekhandel kunt bestellen, maar wel door mij een mailtje te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De bundel kost € 13.- + € 3,50 verzendkosten. Ik stuur je dan het boek toe met de factuur erbij.

Het zou fijn zijn mocht je mij willen ondersteunen om deze gedichten meer in de wereld te brengen, door Duitstalige vrienden, kennissen, clowns etc. op de hoogte brengen van het bestaan ervan via mail, Facebook, LinkedIn etc. etc. waarvoor dank.